Spelsajter med Free Spins

När du spelar för riktiga pengar hos spelsajter online, känner du säkert till free spins. De ger dig möjlighet att snurra gratis i ett visst spel. Om du får eller vinner dessa, är de vanligtvis kopplade till ett visst spel. För att använda dem behöver du bara öppna spelet – dina free spins ligger och väntar på dig där. Vanligtvis visas ett meddelande i stil med ”Du har 10 free spins” när du öppnar spelet.

Tänk på att dessa extra snurr du har fått gratis kan löpa ut. Om du inte ser några free spins eller får något free spins-meddelande när du öppnar spelet har de sannolikt löpt ut. Om du ändå börjar spela kommer insatserna att dras från dina riktiga pengar. Dubbelkolla gärna att free spins verkligen är tillgängliga innan du börjar spela.

Har free spins omsättningskrav?

De brukar ha omsättningskrav hos spelsajter. Free spins som du får utan att göra en insättning har ett omsättningskrav på x45 (om inget annat anges), och du kan maximalt vinna 500 kr med dem.

Free spins som du får efter att ha gjort en insättning har ett omsättningskrav på x45 (om inget annat anges), och det finns ingen gräns för hur mycket som kan vinnas med dem.

Vad är ett omsättningskrav på free spins?

Varje gång du får free spins eller en bonus finns det vanligtvis ett tillhörande omsättningskrav. Ett omsättningskrav kan till exempel uppgå till x45. Det innebär att du måste spela igenom ditt bonusbelopp 45 gånger innan bonuspengarna omvandlas till riktiga pengar som kan tas ut.

Med andra ord: om du har fått 100 kr i bonuspengar med ett omsättningskrav på x45 måste du satsa/spela för 4 500 kr innan dina bonuspengar omvandlas till riktiga pengar som kan tas ut. Tänk också på att vissa spel inte räknas gentemot omsättningskrav. Mer information finns i de fullständiga villkoren.

Vilka bonusvillkor finns vid spel med free spins?

På spelsajter 2018 finns olika typer av bonusar och de kan ha olika villkor. Därför uppmuntrar vi dig att alltid läsa villkoren för varje aktuell bonus.

Men som en enkel tumregel gäller följande villkor hos spelsajter online:

  • Välkomstbonusar har ett omsättningskrav på x45 (om inget annat anges) som måste uppfyllas inom 7 dagar.
  • Free spins som du får utan att göra en insättning har ett omsättningskrav på x45 (om inget annat anges), och du kan maximalt vinna 500 kr med dem.
  • Free spins som du får efter att ha gjort en insättning har ett omsättningskrav på x45 (om inget annat anges), och det finns ingen gräns för hur mycket pengar som kan vinnas med dem.

Vi rekommenderar att du läser fullständiga villkor för kampanjen du har valt att ta del av för att få mer information. Då maximerar du chanserna till att omsätta din bonus.

Spela nu!